Pachem-BL_2

Літній пакет присадок для RME

Загальна інформація:

Pachem-BL_2 - це багатофункціональний літній пакет збагачуючих добавок до біоефірів. Завдяки спеціально підібраним компонентам він має антикорозійні, антиокислювальні, деемульгуючі та протипінні властивості. Більше того, Pachem-BL_2 забезпечує тривале зберігання, не викликаючи негативних змін його функціональних властивостей. Pachem-BL_2 - однорідна рідина бурштинового кольору, яка зберігає свою ефективність у широкому діапазоні температур.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Бурштиновий
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  880-950 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -30 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC > 23 PN-EN ISO 2719:2016
В'язкість при 20 ºС мм2 < 5 PN-EN ISO 3104:2004

Застосування:

Pachem-BL_2 призначений для удосконалення біоефірів, виготовлених на основі ріпакової олії (RME), а також інших олій (FAME). Пакет покращує стійкість до окислення, запобігає утворенню осадів у двигуні, а також захищає біоефіри під час тривалого зберігання. FAME, забезпечений пакетом, має високу стійкість до окислення і не виявляє корозійних властивостей. Ефект дії добавки на прикладі типового біоефіру одного з вітчизняних виробників зображений на графіку.

Спосіб застосування:

Типове дозування Pachem-BL_2 становить 200-700 масових ppm залежно від якості та походження ефірів. В випадку метилових ефірів жирових кислот ріпакової олії (RME) рекомендована доза становить 250-300 ppm м/м. У випадку інших ефірів, ніж RME, рекомендується індивідуальний підбір величини дозування. Продукт залишається рідким навіть при температурі до -30 °C, однак при температурі нижче 20 °C можуть випадати дрібні осади деяких антиоксидантних компонентів. Тому рекомендується зберігати виріб при температурі > 20 °C або розігріти та перемішати його безпосередньо перед використанням.
У випадку інших, ніж RME, ефірів рекомендовано індивідуальний підбір дозування.

Пакування:

Pachem-BL_2 доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л і оптом (цистерни). За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.