Pachem-BL_M

Літній багатофункціональний пакет присадок з біоцидним захистом для RME

Загальна інформація:

Pachem-BL_M - це багатофункціональний літній пакет покращуючих добавок до біоефірів. Завдяки спеціально підібраним компонентам він має антикорозійні, антиокислювальні, деемульгуючі та протипінні властивості. Pachem-BL_M - однорідна рідина бурштинового кольору, яка зберігає свою ефективність у широкому діапазоні температур.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Бурштиновий
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  920-980 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -30 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC > 23 PN-EN ISO 2719:2016
В'язкість при 20 ºС мм2 < 20 PN-EN ISO 3104:2004

Застосування:

Pachem-BL_M призначений для покращення біоефірів на основі ріпакової олії (RME) та інших олій (FAME). Пакет покращує стійкість до окислення, запобігає утворенню відкладень у двигуні та захищає біоефір протягом тривалих періодів зберігання завдяки наявності ефективної суміші антиоксидантів. FAME, захищений пакетом, характеризується високим рівнем окислювальної стійкості та не виявляє корозійних властивостей. Дія добавки на прикладі типового біоефіру, виробленого одним з вітчизняних виробників, представлена ​​на графіку.

Спосіб застосування:

Типове дозування Pachem-BL_M становить 100-350 ppm масових, залежно від якості та походження ефірів. У випадку метилових ефірів жирних кислот ріпакової олії (RME) рекомендована доза становить 125-150 ppm м/м. У разі інших складних ефірів, ніж RME, рекомендується індивідуальний підбір кількості дозування.
Продукт залишається рідким навіть при температурі до -30 ℃, однак при температурі нижче 20 ℃ можуть виникати дрібні осади деяких антиоксидантних компонентів. Тому рекомендується зберігати виріб при температурі > 20 ℃ або розігріти та перемішати безпосередньо перед використанням.

Пакування:

Pachem-BL_M доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л і оптом (цистерни). За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.