Pachem-CR1021

Інгібітор корозії для використання в нафтопереробній промисловості

Загальна інформація:

Pachem-CR-1021 - це інноваційний багатофункціональний інгібітор корозії - інгібітор накипу - диспергатор осадів, що використовується для установок водного охолодження в нафтопереробній, гірничодобувній та енергетичній промисловості, що базується на фосфонатах, полімерах і кополімерах, а також екологічно чистих інгібіторах корозії.
Pachem-CR-1021 запобігає утворенню та випаданню в осад неорганічних солей, головним чином карбонатів кальцію. Диспергує карбонатні відкладення. Запобігає рівномірній, пітінговій, кавітаційній, підосадовій та щілинній корозії. Ефективний у широкому діапазоні параметрів циркулюючої води.
Має низький вплив на навколишнє середовище. Не містить неорганічних фосфатів. Не містить канцерогенних сполук, тобто нітритів, хроматів, гідразину. Стабільний при контакті з окислюючими біоцидами.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Від безбарвного до жовтого
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  1050-1150 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -10 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC > 100 PN-EN ISO 2719:2016
В'язкість при 20 ºС мм2 < 5 PN-EN ISO 3104:2004
Розчинність у воді - Дуже добра Візуальний огляд
Розчинність у вуглеводнях - Нерозчинний Візуальний огляд

Застосування:

Продукт Pachem-CR-1021 рекомендується для забезпечення довговічності сталевим елементам теплообмінників, термін служби яких, без належного захисту від корозії та накипу, становить від 6 місяців до 2 років. Використання Pachem-CR-1021 сприятиме:
-подовженню терміну експлуатації захищених установок і пристроїв
-обмеженню витрат на ремонт і очищення
-скороченню часу простою під час ремонту

Спосіб застосування:

Мультифункціональний інгібітор корозії - інгібітор накипу - диспергатор Pachem-CR-1021 слід додавати постійно пропорційно кількості води, що подається до системи охолодження. Рекомендується підтримувати концентрацію Pachem-CR-1021 на рівні 50-250 ppm у системі охолодження (рекомендована доза 100 ppm). Не рекомендується дозування вище 250 ppm. Інтенсивність дозування залежить від якості як поступаючої води, так і від води, яка вже знаходиться в системі охолодження. Чим вища загальна жорсткість і жорсткість карбонату, тим більшим повинно бути дозування.
Перед дозуванням рекомендується дослідити поступаючу води і воду з системи охолодження, для того, щоб правильно підібрати дозування. Перед дозуванням пакет Pachem-CR-1021 можна розбавити демінералізованою водою.

Пакування:

Pachem-CR-1021 доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л. За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.