Pachem-CWR-1021_7

Маслорозчинний інгібітор корозії для використання в гірничодобувній промисловості

Загальна інформація:

Pachem-CWR-1021_7 - це високоефективний маслорозчинний інгібітор корозії для періодичного дозування для захисту свердловин, гірничого обладнання та трубопроводів, що транспортують сиру нафту в нафтових шахтах.
Pachem-CWR-1021_7 - це інгібітор корозії типу film forming для періодичного дозування. Включає компоненти, що утворюють на поверхні установки міцну захисну плівку товщиною 20-50 мкм, стійку до вимивання сирою нафтою та пластовою водою. Інгібітор корозії Pachem-CWR-1021_7 захищає від дії сірководню H2S, вуглекислого газу CO2 та хлоридів. Захисна плівка запобігає появі пітінгу і рівномірної корозії. Інгібітор має чудові властивості, що протидіють утворенню емульсії сирої нафти з пластовою водою. Інгібітор демонструє дуже хорошу розчинність у сирій нафті, дизельному паливі, газовому конденсаті та метанолі.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Бурштиновий
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  850-950 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -10 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC < 23 PN-EN ISO 2719:2016
рН 1% розчину в дистильованій воді - 4 PB-03 - видання 1
Точка хмарності ºC < 5 PN-ISO 3015

Застосування:

Інгібітор використовується для початкового захисту свердловин, штангових насосів та трубопроводів для транспортування сирої нафти. Інгібітор захищає сталеві елементи приладів від корозії.
У розведеному вигляді його також можна використовувати в трубопроводах, що транспортують сиру нафту, а також для тимчасового захисту від корозії та ржавіння машин та їх частин, транспортних засобів, сталевих конструкцій під час їх зберігання та транспортування протягом мінімум 12 місяців. Крім того, коли уайт-спірит є розчинником, продукт можна використовувати як мастило для підтримки розчинника, призначене для тимчасового захисту від атмосферної корозії поверхні металевих виробів під час їх зберігання, транспортування та використання.

Спосіб застосування:

Pachem-CWR-1021_7 дозується періодично порціями в кількості 500-2000 мг/л нафти і води, що забезпечує захист від корозії в межах 60-90%. Для обслуговування та захисту сталевих приладів його також можна наносити пензлем, розпилювачем або через занурення.

Пакування:

Pachem-CWR-1021_7 доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л. За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.