Pachem-CWR-1021_5

Маслорозчинний інгібітор корозії для використання в гірничодобувній промисловості

Загальна інформація:

Pachem-CWR-1021_5 - це високоефективний маслорозчинний інгібітор корозії для періодичного дозування для захисту свердловин, гірничого обладнання та трубопроводів, що транспортують сиру нафту в нафтових шахтах.
Pachem-CWR-1021_5 - це інгібітор корозії типу film forming для періодичного дозування. Включає компоненти, що утворюють на поверхні установки міцну захисну плівку товщиною 20-50 мкм, стійку до вимивання сирою нафтою та пластовою водою. Інгібітор корозії Pachem-CWR-1021_5 захищає від дії сірководню H2S, вуглекислого газу CO2 та хлоридів. Захисна плівка запобігає появі пітінгу і рівномірної корозії. Інгібітор має чудові властивості, що протидіють утворенню емульсії сирої нафти з пластовою водою. Інгібітор демонструє дуже хорошу розчинність у сирій нафті, дизельному паливі, газовому конденсаті та метанолі.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Бурштиновий
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  850-950 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -30 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC < 23 PN-EN ISO 2719:2016
рН 1% розчину в дистильованій воді - 4 PB-03 - видання 1
Точка хмарності ºC < -20 PN-ISO 3015

Застосування:

Інгібітор використовується для початкового захисту свердловин, штангових насосів та трубопроводів для транспортування сирої нафти. Інгібітор захищає сталеві елементи приладів від корозії.
У розведеному вигляді його також можна використовувати в трубопроводах, що транспортують сиру нафту, а також для тимчасового захисту від корозії та ржавіння машин та їх частин, транспортних засобів, сталевих конструкцій під час їх зберігання та транспортування протягом мінімум 12 місяців. Крім того, коли уайт-спірит є розчинником, продукт можна використовувати як мастило для підтримки розчинника, призначене для тимчасового захисту від атмосферної корозії поверхні металевих виробів під час їх зберігання, транспортування та використання.

Спосіб застосування:

Pachem-CWR-1021_5 дозується періодично порціями в кількості 500-2000 мг/л нафти і води, що забезпечує захист від корозії в межах 60-90%. Для обслуговування та захисту сталевих приладів його також можна наносити пензлем, розпилювачем або через занурення.
Перш ніж направляти маслорозчинний інгібітор корозії Pachem-CWR-1021_5 на конкретну нафтовидобувну шахту, рекомендовано оцінити його функціональні властивості, використовуючи сиру нафту/пластову воду, видобуту з цієї шахти. Тенденція до емульгування є типовою властивістю антикорозійних засобів, що спричиняє утворення емульсії води та суміші вуглеводнів. Утворена емульсія може бути стабільною, що значно погіршує якість сирої нафти. Як профілактичний засіб рекомендується перевірити спосіб дозування інгібітора перед використанням.

Пакування:

Pachem-CWR-1021_5 доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л. За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.