Pachem-ОО-4018_5

Консервант

Загальна інформація:

Тимчасовий захист виготовлених металевих виробів від корозії включає комплекс заходів щодо їх захисту від корозії та іржі під час їх обробки, монтажу, зберігання, транспортування та використання. Корозія зумовлена ​​присутністю кисню, води, кислот, перепадами температури, кислими парами, високою вологістю, потом з рук та іншими шкідливими речовинами. Важливим фактором, що впливає на хід корозійних процесів, є хімічний склад продукту, вуглецеві сталі набагато легше піддаються корозії, ніж леговані сталі, якість поверхні та ступінь обробки металу, а також тип обробки, якої зазнав метал, також мають великий вплив. Тимчасовий захист полягає у захисті металевих виробів консервантами, що легко знімаються або не вимагають видалення, та захисним опакуванням. Консервуючі оливи слід наносити на чисту поверхню якомога швидше після обробки металу, щоб запобігти корозії спричиненої киснем, водою, кислотами, коливанням температури, парами кислоти, високою вологістю та іншими шкідливими речовинами. Pachem-OO-4018_5 - це консервуюче мастило, що містить глибоко рафіновані нафтові оливи без ароматів та збагачуючі добавки, що запобігають корозії сталі та міді, диспергують, зневоднюють та мають антиоксидантну дію.

Типові фізико-хімічні властивості:

ПараметриОдиниці вимірюванняЗначенняМетод дослідження
Вигляд в t 20 ºC  - Світло-жовтий
PB-01 - видання 1
Густина в t 15 ºC  кг/м3  830-900 PN-EN ISO 12185:2002
Температура плинності ºC < -20 PN-EN ISO 3016:2005
Температура займання  ºC > 95 PN-EN ISO 2719:2016
В'язкість при 40 ºС мм2 > 4 PN-EN ISO 3104:2004
Точка хмарності ºC < -15 PN-ISO 3015
Кислотне число мг КОН/г < 2 PN-83/C-04066
Число омилення мгКОН/г 3-8 PN-83/C-04043

Застосування:

Pachem-OO-4018_5 призначений для середньої тривалості тимчасового захисту середньої тривалості від атмосферної корозії поверхні металевих виробів, у тому числі підшипників, під час їх зберігання, транспортування і використання, залежно від умов зберігання, від 8 до 15 місяців. Pachem-OO-4018_5 створює м’який, рівномірний і стійкий захисний шар, що проявляє здатність до відштовхування вологи з захищених поверхонь, а також має добрі захисні властивості при зміні атмосферних умов. Характеризується низькою в’язкістю, створює тонкі шари мастила товщиною до 2 мікрометрів, що мають гарні захисні властивості. Проявляє гарне зчеплення з металом, має високу здатність до відштовхування води з поверхні металу, не проявляє схильності до емульгування з водою. Характеризується низькою температурою плавлення і робить можливою роботу точних виробів, захищених консервуючим мастилом для низьких температур, тобто до -40˚С. Характеризується високою температурою спалаху, тому також не створює проблем при зберіганні. Проявляє гарні мастильні властивості, у зв’язку з чим має властивості мастил і не вимагає видалення перед початком експлуатації обладнання.

Спосіб застосування:

Поверхня, яку слід захистити, повинна бути сухою, без іржі та пилу. Захисну олію PACHEM-OO-4018_5 наносять холодним методом через розпилення, змащування та занурення.
Захисне масло Pachem-OO-4018_5 слід зберігати в сталевих або поліетиленових упаковках, що захищають продукт від вологи та механічних домішок.

Пакування:

Pachem-OO-4018_5 доступний у бочках по 200 л, контейнерах по 1000 л. За бажанням замовника можливий інший спосіб пакування.

Карта MSDS (тільки для зареєстрованих клієнтів) :

Увага: Вищезгадані дані і властивості слід трактувати лише як інформацію. Докладні властивості, інструкція по застосуванню і гарантовані рівні ефективності, ми надаємо нашим клієнтам за запитом.